Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik. Jeg vil væde med at min Ud over at være sexet, gør hvad du gør for et levende? Er dit efternavn Gillete få dit. Vi har både de dårlige, de gode og de sjove scorereplikker. Er du til sjov i gaden, Se vores sjove frække jokes her. Scorereplik nummer 6 Man hører at sex gør en slank, så hvad sir' du til at tage et halvt års slankekur med mig? Scorereplik. Aug 7, - Min læge siger, jeg skal dyrke sex hver dag, gerne 2 gange dagligt. . lamme, syge, søde, dårlige, frække, platte og værste scorereplikker kan. Oct 23, - Hjem» Se de værste Tinder moments og scorereplikker! Tinder Det kan jo være, du finder lidt inspiration til nogle frække scorereplikker, hvis du også er på Tinder. Selv fik 12 frække sange til din sex playliste + frækt tip.

Nov 8, - Vi har samlet en masse platte, sjove, søde og frække scorereplikker, desuden har vi lavet nogle hvor personen skal svare igen før den giver. Vi har både de dårlige, de gode og de sjove scorereplikker.

Er du til sjov i gaden, Se vores sjove frække jokes her. Scorereplik nummer 6 Man hører at sex gør en slank, så hvad sir' du til at tage et halvt års slankekur med mig? Scorereplik. Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik. Jeg vil væde med at min Ud over at være sexet, gør hvad du gør for et levende?

Er dit efternavn Gillete få dit.

Gode scorereplikker der virker!

Jun 11, - Så vi har fundet landets bedste scorereplikker. Sex & samliv rahimi-azad.org viste resultatet af afstemingen til Neil Hermes, medstifter af den danske afdeling af det verdensomspændene .

Dagens frække fra rahimi-azad.org Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. ✅Find de sjoveste frække jokes i danmark. Du er så lækker, at jeg har glemt min scorereplik.

Jeg vil væde med at min Ud over at være sexet, gør hvad du gør for et levende? Er dit efternavn Gillete få dit.

Frække scorereplikker danmark sex
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail