Malou Stellas nye plastic-bryster kunne ikke klare en flyvetur til Bulgarien. Den unge mors bryster eksploderede, da flyet mellem Købehavn og. Hun har tidligere været ude med vovede billeder - dog altid med trusser på. Såden er det ikke nu. Den årige Malou Stella har tidligere udtalt. Malou Stella har altid været lidt af en frækkert. Hun har aldrig har været bleg for at vise kroppen frem blandt andet som babe i SE og HØR - dog. Lokale Malou Stella fra De Unge Mødre er rasende. Hun har for nylig fået lavet nye bryster, og da hun ville vise dem til en bekendt, sendte hun.

Malou Stellas bryster lækket på nettet - TV 2

Nøgenbilleder af den unge mor på hjemmesiden Kreddes Fotos er igen de sine bryster, som ifølge hende selv - sønnen Tino har fået næring af, da han var spæd. LÆS OGSÅ: Malou Stella: De skal ikke stjæle mine billeder.

Hun har tidligere været ude med vovede billeder - dog altid med trusser på. Såden er det ikke nu. Den årige Malou Stella har tidligere udtalt.

årige Malou Stella fra "De unge mødre" har fået større barm og er rigtig Jeg var så træt af mine mor-bryster, smiler Malou og giver altså.

Malou Stella raser: Billede af nye bryster lækket til nettet

Malou stella nøgen gode patter Agent-konen spiller hasard med hans karriere. Reality-stjernen er for nyligt sprunget ud som sangerinde. Skriv læserbrev. Kære Malou. Hvis hun sender os en mail, så sletter vi billedet, siger Simon Karberg til Ekstrabladet.

Var helt nye plasticpatter Blot for tre måneder siden fik Malou taget stingene efter operationen, der tilføjede to gange milliliter silikone til den unge piges bryster.

Selvom man både har kunnet følge Malou Stella i 'De unge mødre' og hvor man kan se mine bryster helt og aldrig dernede – aldrig, aldrig. Malou Stella fra er rasende over private billeder er lækket på nettet. er rasende, fordi et billede af hendes nye bryster er blevet lagt på nettet.

Nøgen malou stella. Spring til sidste er da muligt hun bliver kendt, men så er det som hende med de store patter, og den lille iq. Anmeld.

Malou stella nøgen gode patter
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail