Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang med helt uden forberedelse. Røvhullet er ekstremt følsomt og kan give meget. Der findes forskellige produkter til anal rengøring, alt efter hvor øvet man er og ens præferencer, men hvis det er første gange I skal i prøve anal. Opnå god anal hygiejne ved at udføre anal rengøring inden anal sex. God hygiejne er et must, når du eksperimenterer med analsex og anal stimulation. Kort sagt, så er et lavement en langt grundigere rengøring, end der egentligt er brug for, der så omvendt gør dit røvhul endnu mere uappetitligt.

ໄປທີ່ Rengøring og andre anbefalinger efter analsex - Det skal rengøres og tørres inden det bruges i andet end anus – og efter det er blevet.

Opnå god anal hygiejne ved at udføre anal rengøring inden anal sex. God hygiejne er et must, når du eksperimenterer med analsex og anal stimulation.

Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang med helt uden forberedelse. Røvhullet er ekstremt følsomt og kan give meget.

Simpel 5 trins guide til Analsex viser dig vejen til succes med analsex. God Analsex guide til begyndere, dyrk Analsex uden smerter. Sexologens bedste råd. Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang med helt uden forberedelse.

Røvhullet er ekstremt følsomt og kan give meget. Anal-rengøring, køb her. En endetarmsskylning skal foretages mindst to-tre timer før analsex, så kroppen kan nå at komme sig. Hvis det ender med et griseri?

Sikker Analsex Guide - Sinful Blog - Guides, anmeldelser og meget andet - Læs her

Bliv klar til anal sex. Vi har et kæmpe udvalg af anal rengøring. Altid de billigste priser og diskret dag-dag levering.

Fortryder du har vi ubegrænset returret. ໄປທີ່ Rengøring og andre anbefalinger efter analsex - Det skal rengøres og tørres inden det bruges i andet end anus – og efter det er blevet. Der findes forskellige produkter til anal rengøring, alt efter hvor øvet man er og ens præferencer, men hvis det er første gange I skal i prøve anal.

Røvpuling anal rengøring
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail